Rólunk

A Twinner Hungária Kft. 2006-ban alakult, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásként.

Célunk kiváló minőségű édesipari márkatermékek forgalmazása Magyarországon.

Cégünk jelenleg több nívós, nemzetközi márkát képvisel, amelyek mellett a Twinner az „alapítómárka”, cégünk saját rágógumija is portfóliónk része. Választékunk az évek során további márkákkal bővült, köztük a Ricolával és a Dextro Energyvel.

A világszerte jól ismert, és a gyógynövény-tartalmú cukorkák között piacvezető svájci Ricolát 2010-ben vezettük be Magyarországon. Azóta a Ricola jól ismert és kedvelt márka lett hazánkban is.

2014-ben megkezdtük a Németországban, Ausztriában és Európa sok más országában piacvezető szőlőcukor-márka, a Dextro Energy forgalmazását. A Dextro Energy egy tradicionális német termék, Magyarországon eddig ismeretlen szintre emeli a szőlőcukorkák minőségét.

A német Ludwig Schokolade céggel kötött partnerségünk nyomán több prémium kategóriás desszert, bonbon, illetve a kedvelt Schogetten csokoládé forgalmazása is bővíti cégünk portfólióját.

Termékeink az ország minden jelentősebb hálózatában és független boltjában megtalálhatóak, impulzív jellegükből adódóan általában a kasszazónában találkozhatnak velük vásárlóink.

A vállalat alapítói és vezetői korábban piacvezető multinacionális cégeknél töltöttek be vezető szerepet. A vállalati szervezet egyszerű, átlátható és rugalmas. Munkatársaink többsége az értékesítésben dolgozik, és naponta több száz üzletet látogat meg, ahol termékeinket közvetlenül értékesíti, vagy gondoskodik azok megfelelő bolti megjelenéséről.

Stratégiánk középpontjában a minőség áll: minőségi termékekkel és minőségi kiszolgálással állunk a vásárlók és partnereink rendelkezésére. Minden márkánk részére folyamatos marketing-támogatást biztosítunk: a fogyasztók gyakran találkozhatnak velük TV-reklámokban, szórólapokon, plakátokon, illetve partnereink akcióiban.

Magas színvonalú együttműködést kínálunk megbízóinknak is, hiszen kiváló kereskedelmi kapcsolataink és szakértelmünk révén gyorsan és hatékonyan valósítjuk meg új márkák bevezetését, valamint a már meglévő márkáink gondozását.

Megbízóink számára magyarországi képviseletet biztosítunk, és márkáikat olyan gondossággal kezeljük, ahogyan ők maguk tennék azt. Partnereinkkel a piaci bevezetés stratégiáját minden esetben közösen dolgozzuk ki, és a megvalósítás is szoros együttműködéssel történik. Így partnereink minimalizálhatják az egy új piacra lépéskor egyébként mindig meglévő kockázatot.

A siker érdekében reklám- és kreatív ügynökségekkel, valamint piackutató cégekkel is együttműködünk.

Sorry, no posts matched your criteria.