Ricola

A svájci minőség és a gyógynövények ismeretének kombinációja egy névben: ezek a Ricola finom gyógynövény specialitásai. A Svájc hegyvidéki területein termesztett gyógynövényekkel készült cukorkák ínycsiklandóan jó ízűek.

Ricola – A Chrüterchraft a titka – már 75 éve!

A Ricola a világ egyik legmodernebb és leginnovatívabb gyógynövény cukorkákat gyártó vállalata. A Ricola több mint 40 különböző gyógynövény cukorkát és teát exportál a világ több mint 50 országába.

A családi tulajdonban lévő cég székhelye Svájcban, a Baselhez közeli Laufenben található. Leányvállalatokkal rendelkezik Olaszországban, az Egyesült Királyságban, Ázsiában és az Egyesült Államokban. 1930-ban Emil Richterich alapította a vállalatot, amely azóta is családi tulajdonban van. Napjainkban irányítását az igazgatótanács elnöke, a harmadik generációs családtag, Felix Richterich végzi. Ez az oka annak, hogy a Ricola oly nagyra értékeli a kiváló minőségű alapanyagokat, melyeket Svájc hegyvidéki területein, természetes eljárásokkal termesztenek. A Ricola elkötelezett a gazdaságilag, ökológiailag és társadalmilag is fenntartható vállalatirányítás mellett. A több mint 400 alkalmazottjával nagy foglalkoztatónak számító Ricola komolyan veszi a vállalati felelősségvállalást. A családi vállalkozás hagyományos értékei a svájci minőséggel és az innováció iránti szenvedéllyel párosulva jelentik a nemzetközileg elismert Ricola márka sikerét. A Ricola elnevezés egyébként a cég eredeti nevének rövidítéséből származik: Richterich & Co., Laufen

Schogetten

Minőségi alapanyagokból készült német csokoládé, változatos ízekben. Fedezze fel az élményt kockáról kockára, válogasson a számtalan ízvariáció közül!

Schogetten – Változatos ízek, csokikockákba zárva!

A Schogetten egy több mint 50 éves múltra visszatekintő klasszikus német csokoládé márka. Különlegessége az egyedi és praktikus csomagolás, amely lehetővé teszi, hogy kockáról kockára fedezzük fel a különleges ízeket. A többi csokoládéhoz képest a Schogetten olvadáspontja magasabb, így a nyári időszakban is praktikus választás.

A 100 grammos kiszerelés csokikockái 11 különleges ízben folyamatosan elérhetőek: tejcsokoládé, földimogyoró, étcsokoládé, cappuccino, joghurtos eper, tejszínes töltelék gyerekeknek, karamellás brownie, sztracsatella, trilógia, mandulakrém, black and white. Szezonálisan egyéb, különböző limitált ízeket kóstolhatnak az édesszájúak.

Pedro

A Pedro gumicukrok prémium minőséget képviselnek a gumicukrok piacán. Jellemző rájuk, hogy illatosak, puhák, és a hozzáadott valódi gyümölcslé koncentrátumnak köszönhetően ízletesek is. Pálmaolaj mentesek, és nem tartalmaznak hozzáadott ízfokozókat sem. A rendkívül széles termékválasztékban megtalálhatók a gyerekek és felnőttek számára is kedvelt klasszikus gumicukor formák 80g-os kiszerelésben, változatos ízekben.
A különlegesebb ízek iránt fogékonyaknak ajánljuk a savanyú ízesítésű gumicukrokat, valamint a 85g-os extrudált Pedro termékeket.

Edle Tropfen

Minőségi párlatokkal töltött desszert különlegesség, csokoládé bevonattal és ropogós mogyoró darabokkal. Tegye különlegessé a pillanatot az Edle Tropfen egyedülálló bonbon válogatásával!

Edle Tropfen – Több mint csokoládé!

A német eredetű Edle Tropfen prémium desszert válogatása egyedülálló íz élményt garantál. A 8-féle minőségi párlattal töltött bonbon válogatás csokoládé bevonattal és ropogós mogyoródarabokkal teszi teljessé az élményt. 8-szögletű prémium csomagolása tökéletes választás különleges alkalmakra.

Lepje meg szeretteit az egyedülálló ízekkel: szilvapálinka, cseresznyepálinka, körtepálinka, málnapálinka, grappa, konyak, skót whisky és calvados.